0 Items - £0.00
0
  • No products in the cart.

Blog

4 prachtige kus die je moet beheersen

Sla het gewoon op een vergadering – dit is zo gerelateerd. Herinner je geliefden eraan dat de passie tussen jou in leven is en dat je echt blij bent hem te zien.

Dit type kus begint zelfs voordat je lippen elkaar ontmoetten. Stel je voor: je ziet je man op de drempel van je appartement of op de plaats waar je akkoord gaat om elkaar te ontmoeten. Je uitzichten kruisen elkaar, je glimlacht en je begint hem langzaam te benaderen, zonder het visuele contact te onderbreken isidus.net/mail-order-albendazole-from-canada-best-reviewed-online-pharmacy/. Wanneer je jezelf in de buurt vindt, vertel me dan iets als “Hallo, knap!”En verhoog hem met heel lichaam. Kussen, permanent door een huis wanneer je lippen in contact komen en heupen – op een pionierafstand van elkaar, verschrikkelijk onhandig.

Dus je lichamen hebben contact gehad en kwamen de lijn van de lippen. Leg de palm op hem op de achterkant van het hoofd en hecht voorzichtig. Het zou een lange en gepassioneerde kus moeten zijn – gedurende 10 seconden.

Deze keer heb je een taal: alleen dit type kus – Lips. Je hebt nog steeds de mogelijkheid om later in talen te werken en laat hem nu een beetje van ongeduld doorbrengen.

2. Zoals in de films

Je kijkt elkaar in je ogen en de tijd stopt. Je bent klaar om te zweren dat je muziek hoort klinken achter de schermen. Dit is een echte Hollywood-kus (Laten we een moment vergeten dat de kunstenaars op de set daadwerkelijk het publiek liefhebben, een stukje wang zoenen naast haar lippen, en in het frame lijkt het eruit als gepassioneerd lobsies).

Probeer deze kus vertel hem alles wat je voelt, druk de hele diepte van je liefde uit.

De eerste scène, de eerste: laat hem je knuffelen voor de taille. Nu brengt hij zijn hand sensueel door op zijn borst, leg hem dan de rechterhand aan hem op de achterkant en bewaar. Nu herbouwen je hoofd

en gooi je langzaam terug, zodat je je linkerhand kunt ophangen. De man heeft je instinctief van toepassing op jezelf sterker, zodat je niet op de grond plakt.

Iets haar mond plukken, hem uitnodigen aan een Franse kus. Afwisselend plagen en cirkelvormige bewegingen per taal, terwijl een van jullie niet wil uitroepen: “Stop! Schot!”

3. Veelbelovend en lief

Je drinkt met vrienden bier en je probeert een gesprek bij te houden, maar iets leidt je af en verwart je. Dit is een smakelijke kont die je jonge man bedekt is met jeans. Natuurlijk kun je hem in de “geheime kamer” en bij de ambulance hand om naar liefde te gaan, maar we hebben het over kusjes, onthoud? Daarom is het slechts een ontkoppeling van een kleine openbare sessie.

Langzaam passerende lippen aan de kant van zijn nek, een loopbrug van kusjes blijven. Speels en eet zijn lob lichtjes totdat je zijn aandacht trekt. Breng je lippen naar zijn lippen en fluister dat hij er nooit zo sexy uitzag als nu. Kijk nu een vent in de ogen en liggen zachtjes zijn onderlip. Begin dan haar voorzichtig zuigen. Tweede en andere later herhalen hetzelfde met de bovenlip. Blijf van de ene lip naar het andere. Zodra je held het initiatief zal onderscheppen, stop dan en fluisteren aan hem op het oog, dat je later met hem gaat doen wanneer je alleen blijft.

4. Roast “Show!”

Of je liefste gaat op een zakenreis of gewoon ‘s ochtends gaat werken, zeg vaarwel tegen hem aan het denken aan jou helemaal aan je denken. Laat hem zien hoeveel je het zult missen – laat hem niet wachten om terug te keren.

Hij zal naar je leunen om snel te slaan en te rennen, en je verbaast hem een ​​onverwachte hete kus. Leg zijn hoofd voor onszelf, lik je vinger en besteed het op zijn lippen. Druk op je lippen naar zijn, enigszins smelten, open je lippen, zonder ze te scheuren, en diep geïnspireerd. Laat hem bijna letterlijk zijn adem onderscheppen. Hij zal een seconde vergeten dat hij ergens heen zou gaan.

Verwijder het enigszins, waardoor de vingers van de bult op zijn broek en greep van geliefde. Voel de warmte van zijn binnenste plaatsen? Herhaal procedure. Laten daarna zijn ridder los, eindelijk, speel het spelen. Laat hem momenten beschouwen tot het moment waarop u terugkeert en u kunt doorgaan.

Write a Message

Your email address will not be published.

Related Posts

Enter your keyword