0 Items - £0.00
0
  • No products in the cart.

Blog

Het verschil tussen de meisjes met wie ik ontmoette, en een vrouw waarin ik ga trouwen

Ik moet toegeven: ik verloor de score van de vrouwen met wie ik had geslapen, liep en verliefd op liefde.

Ik denk niet dat het slecht is als je tijd doorbrengt om je seksualiteit en het vermogen om lief te hebben. Maar uiteindelijk verlies je de reden om door te gaan in dezelfde ader. Je blijft jezelf vertellen dat elke persoon speciaal is, maar je weet dat dit onzin is. Als alles bijzonder was, zou niemand benadrukken.

Ik dacht altijd dat ik altijd zelfs grote liefde kan vinden, dus ik bleef eruit zien. Bleef ontmoeten, seks, gereedschap, gewoon leven. Ik heb er spijt van? Soms. Maar ik heb er geen spijt van dat ik bekend was met al die vrouwen. Ik heb spijt van wat ik dacht dat ik nodig had wat ik eigenlijk niet nodig was.

Ik wilde echt kut. Daarom besloot ik om een ​​verbluffende relatie af te maken. En ging naar de jonge ongebreideld, gevuld met het leven van de testosteron 20 jaar. En alles was cool, het leven was mooi. Terwijl ik natuurlijk niet heb gevraagd.

Sommige mannen zijn vrij genoeg. Niet iedereen, maar veel. Misschien zelfs het meest.

De meeste jongens zijn niet op zoek naar iets meer, omdat ze niet begrijpen wat ze nodig hebben. Maar in de loop van de tijd komen alle mensen tot één conclusie: hoewel het opwekken met iemand — het is cool maar wordt vaker zelfs masturbatie af.

Voordat je met me wilt ruzieen dat leven en relatie — Het is meer dan seks, ik zal zeggen wat het eens is met jou. Ik geloofde er altijd in. Ik was een romantisch sinds de kleuterschool toen ik verliefd werd op een meisje dat eerder leerde lezen dan ik.

Ik heb altijd de liefde van mijn leven gezocht. Maar dit veranderde niet het feit dat ik voelde dat ik niet genoeg emoties voelde om de relaties te houden. Ik dacht dat het iets meer zou moeten zijn, daarom bleef kijken.

Ik was niet bewaard op seks, maar ik was niet wijs genoeg om te waarderen wat ik had, en niet wat ik kon hebben.

ik was zo dichtbij. Zo verdomd dicht bij de perfecte relatie. Maar alles was verkeerd. Niet dat we elkaar niet passen, maar we waren gewoon ongepaste mensen: we zijn nog niet gerijpt, ze wisten niet wie het zou doen.

We misten iets. We waren niet klaar voor wat ze elkaar vonden.

En het is niet alleen in mij. Haar wijnen hierin ook.

Mijn liefdesverhaal is niet uniek. Iemand lijkt bekend. Ik ben niet speciaal. En mijn liefde was niet speciaal. Ja, ze was groot. Ze was geweldig. Ze had de toekomst. Maar ze was niet speciaal.

Het was ervaring. Het laatste decennium van mijn leven was een solide levensjaar.

En ik begreep wat we moeten begrijpen: Uiteindelijk is er slechts één verschil tussen alle mensen met wie we elkaar ontmoeten, en die mensen met wie we naar het registerkantoor gaan.

De zaak is niet in «Chemie». Het is niet in fysieke aantrekkingskracht. Niet in status en niet in waarden, en het is grappig, omdat velen het bijzonder beschouwen als de basis van de relaties.

Ja, belangrijk welke persoon jouw partner is — Maar alleen voor de originele vonk. Wat voor soort mensen help je je verliefd te worden. Maar het heeft geen invloed op of u samenkomt.

Dus ik ben op zoek naar een vrouw die trouwt? Ik ben op zoek naar degene die oprecht en open zal zijn. Ik ben op zoek naar een een die abstract is van mijn overtuigingen en kijk objectief naar dingen.

Ik begrijp dat het voor jou niets kan betekenen, maar je vergist je. In dit alles.

Het probleem van mensen is dat we denken dat wat je gelooft — Rechtsaf. Maar mensen vergissen zich constant. Veel van je overtuigingen — Het is gewoon jouw mening (en misschien zelfs niet van jou). Theorie. Gedachten

die je zelfs volledig kunt begrijpen, maar ze dienen als de waarheid.

Het lijkt misschien niet een probleem als je alleen bent, maar in relaties anders. Je bent niet langer één. Je maakt nu deel uit van een hele, mini-maatschappij.

En zoals in elke samenleving, zullen meningen anders zijn. Er zullen geschillen zijn. Er zullen emoties zijn. En je kamagra 100 mg zult vertellen wat ze niet wilden zeggen.

Dus mijn vrouw zou deze realiteit moeten begrijpen.

Ik ben op zoek naar wijsheid in mijn vrouw. Ze zou verstandig moeten zijn om te weten dat onze verschillende overtuigingen — Dit is niet het einde van de relatie.

Ze zou verstandig moeten zijn om te weten dat relaties moeten bouwen dat ze niet klaar worden. Ze zou verstandig moeten zijn om te zien dat de wereld niet zwart en wit is dat er veel grijstinten zijn. Het zou wijs en flexibel moeten zijn om niet vast te komen in de trivialiteit van het leven.

Write a Message

Your email address will not be published.

Related Posts

Enter your keyword