0 Items - £0.00
0
  • No products in the cart.

Blog

Hoe stoppen met het zijn van een vriend van het meisje en wordt niet alleen een vriend

Het meisje waar je verreikende plannen hebt, vertelt over de problemen in het persoonlijke leven en verzekert dat alleen jij haar begrijpt? Aanhalen!

Volgens Dan Green, de auteur van de videocursus «Kunst van verleiding», Het kan betekenen dat je gestopt bent voor haar als een sexy object en ze heeft je ingeschreven in de categorie vrienden.

Om uit dit getto te breken, doe dat dan.

Buiten bereik

«Veel jongens geloven dat ze het meisje rond de klok zorgt, ze de kortste weg naar bed zullen zetten, — Net Dan. — Maar dit gebeurt alleen in romantische komedies».

Haast je naar https://hangtindung.vn/nhung-dieu-can-luu-y-khi-mua-sam-tuoi-han-quoc-xach-tay/ de eerste oproep door de hele stad om haar te helpen radio licht viagra nl pogrom te maken, — Laatste dingen. Als uw hulp zonder inspanning om haar te krijgen, zal ze snel wennen.

Vaker antwoordverzoeken «Nee», Anders zal alles eindigen op de manier waarop je het ermee akkoord gaat om voor haar kat in het weekend te zorgen, die ze zal doorbrengen met getatoeëerd tot hoofdfietser.

In een geschikte jaloezie

Voel je vrij om te bespreken met haar charmes van andere meisjes. («Heb je de benen van onze nieuwe secretaresse gezien? Niet? Wacht, nu zing ik over hen over hen!») Als je bewondering je uitdrukt over haar vrienden of kennissen, wil het meisje misschien lid worden van een competitieve strijd van Pure Sporting Interesse.

«Het maakt niet uit hoe het kloppen van deze techniek, jaloezie is nog steeds een senior troefkaart in je deck», — verzekert DAN. Als een meisje op zijn minst de minste seksuele interesse voor u ervaart, zal deze eenvoudige truc een beslissende rol spelen.

Winkel haar bruggen

Bekijk je verlegenheid en geen rode verstikkende golf, enigszins aanraken van de mappen voor papers. God verbiedt dat de vraag is wie je bent voor haar — Een gewone vriend of geliefde, lang opgelost. Kus een meisje bij elke vergadering, stoor haar voor de taille en t. P. Je houding tegenover het moet zonder woorden duidelijk zijn.

«De belangrijkste reden waarom het meisje een man schrijft als een vriend is dat hij zich gedraagt ​​als een vriend, — legt Dan uit.

Preventieve staking

Opende

haar met een replica «Laten we gewoon gewoon vrienden». Deze woorden zijn nuttig voor u als u vindt dat uw relatie, zo goed ontwikkeld, vastgelopen. Deze sacramentele uitdrukking, zei op het juiste moment op de juiste plaats (bijvoorbeeld in het einde van een goed doorgebrachte avond), zal helpen om je kennis te maken aan de volgende wettige stap. Het meisje begrijpt natuurlijk wat je precies zou moeten doen. Daarom, als je haar plotseling verwerpt, zal het alles in het werk stellen, zodat je je beslissing verandert.

Write a Message

Your email address will not be published.

Related Posts

Enter your keyword