0 Items - £0.00
0
  • No products in the cart.

Blog

Hoe veilig te sluiten. links

Ja, we zijn allemaal mensen, we zijn allemaal geen heiligen. Alles gebeurt in het leven.

Hier veroordeel ik niemand en keur het niet goed, alleen als «Liefde wordt per ongeluk verleend» (Nou, of libido hobbels plotseling), je moet een campagne maken «links» Maximaal veilig.

Regelnummer 1. Voorzichtig zijn
Hoef niet de details van uw avontuur te kennen. Probeer geen sporen op je te hebben — beten, krassen, lippenstiftsporen, goed, of…, Laten we zeggen dat sporen van natuurlijke ontlading. Voordat u naar huis terugkeert, inspecteert u zich kritisch. Het parcours van de geur van iemand anders kan ook aanwezig zijn, laat je het waarderen, bijvoorbeeld de beste vriend (vriendin).

Regelnummer 2. Praat altijd de waarheid
In de zin van niet de waarheid-baarmoeder, en ten minste een deel van de waarheid. Ligane persoon berekent heel eenvoudig. Als je bijvoorbeeld met een Meesteres, levitra bestellen vertel me die slaap, maar geef niet op met wie en onder welke omstandigheden. Als je een Office-roman bent begonnen, vertel me eerlijk gezegd dat je op het werk bent. Nou, alles is in zo’n geest. En nog belangrijker, denken over de legende, volmaakt haar mentaal, daarna zal het deel uitmaken van de waarheid.

Regelnummer 3. Beantwoord altijd het telefoongesprek
Dan zal de tweede helft ontspannen en zal niet zo aanhoudend zijn… Nou, en vertel natuurlijk de waarheid…

Regelnummer 4. Welkom «links» telefoon
. Account, verwijder alle virtuele sporen «Misdaden». In het bijzonder geavanceerde tweede helft van de keyloggers wordt geoogst, alle wachtwoorden…. Netjes, in het algemeen.

Regelnummer 5. Komen niet naar uw grondgebied van liefhebbers / Meesteressen
Nooit! In geen geval! Als je natuurlijk niet wilt introduceren en een vardenafil kopen grote vriendelijke familie genezen. Vrouwen verlaten hun haar om hun haar. Mannen verlaten nooit, sokken, zoals.

De uitzondering is de dorst naar adrenaline, als je plotseling uit het raam 2 en boven de vloer wilt springen als het opeens komt… In het algemeen is het alleen voor risico’s / mannen die hun relatie duidelijk niet waarderen.

Regelnummer 6. Beschermen!
In alle zintuigen! Anticonceptie — Zeer belangrijke conditie. Zelfs als er niets is Venician-partner, dan een voorwaardelijk pathogene flora van één persoon — Candida, Staphylococci, Streptococci — kan geweldig zijn om door te geven aan jou en je trouwe. Vooral intimideerde opvattingen van een korte relatie. Als je andere plannen voor het leven hebt met deze persoon — Dit is jouw keuze en alleen je.

Regelnummer 7. Probeer niet verliefd te worden
Hoewel niemand is verzekerd. Soms moeten we een paar liefdes in ons leven overleven. En op de een of andere jeugd werkte het niet. Dan begint een persoon naar liefde te zoeken in een volwassen leeftijd. Nee om op jeugdige leeftijd te kopen! Maar als het bleek dat liefde kwam, wanhoop niet. Leef het hele scala aan gevoelens, houd jezelf niet tegen. Trouwens, als een man (vrouw) «Wil wanhopig weggaan», In de regel is het het gebrek aan liefde en een verschrikkelijk gevoel van eenzaamheid…

Write a Message

Your email address will not be published.

Related Posts

Enter your keyword