0 Items - £0.00
0
  • No products in the cart.

Blog

Kook zonder orgasme! Frank Sex over seks zonder hoofddoel

“Ik zal beginnen met het belangrijkste ding: als ik seks heb, hop ik geen orgasme te krijgen. Ik heb het nooit gehad.

En ik ben niet alleen: volgens statistieken ervaart Anorgazmia 10-15% van de vrouwen!

De redenen voor deze staat kunnen de meeste gezinnen zijn: gezondheidsproblemen, medicijnen die libido, zwakke communicatie met een seksuele partner, een gevoel van angst of schuld, traumatische herinneringen en zelfs een gebrek aan vaardigheden verminderen.

De weg naar orgasme is niet zo eenvoudig, zoals het lijkt. Je kunt vaak seks hebben, genieten – en niet weten welke knoppen klikken om de bovenkant van gelukzaligheid te bereiken. Heb oefenen, soms erg lang.

Tijdens de eerste seksuele experimenten vermoedde ik het niet. Ik heb nooit een orgasme ontvangen van zelfvoltheid en was er zeker van dat hij op me wachtte van seks met een partner. Maar toen ik mijn maagdelijkheid verloor, is er niets veranderd, er waren geen golven van plezier beschreven in de literatuur! Ik was erg boos en voelde bedrogen.

Ik besloot dat hij zich niet actief in bed gedroeg. Zwoer dat de volgende keer dat ik alle honderd opmaak. Maar hoe meer seks in mijn leven was, hoe vaker probeerde ik een orgasme voor de staart te vangen, de versterkingen die we uiteenlopen. Maar ik dacht er zelfs meer aan en sterker.

Maar niets werkte. Toen begon ik deze vraag te leren en ontdekte dat de sterker de persoon zich richt op het orgasme, de minder kans om

het te krijgen. En alles omdat de hersenen in het leven van de seks een hele grote rol spelen. Met andere woorden, bang om het orgasme niet te bereiken leidt tot het feit dat het niet gebeurt.

Dus er is iets mis met mij? Het lichaam wil niet genieten? Ik dacht ja. nog niet voldoet aan de huidige partner. Nauwkeuriger, partner.

Het is heel anders dan de eerste

, en niet alleen de vloer: ouder dan ik, met een getraind lichaam en een paar tatoeages. Ik vertrouwde haar meteen en gaf in alles in. Ze maakte het niet van dit probleem als voormalige jongens, maar gaf me om te begrijpen dat dit normaal is!

En het was precies de reactie die ik bereikte. Als u het orgasme van de discussie verwijdert, begin u meer plezier van seks te ervaren. Om het enige doel te bespreken – het betekent om de betrekkingen te compliceren: één partner probeert een orgasme te krijgen, de tweede heeft de neiging om het te leveren.

En ik was veel gemakkelijker voor mij (en meer plezier). We kunnen rustig alle aspecten van seks bespreken, delen onze verlangens en ervaringen. Seks is niet alleen geslachtsgemeenschap, maar ook veel andere aangename dingen. Zelfs studies hebben aangetoond dat die vrouwen wiens intieme leven niet beperkt zijn tot een “zendeling van drie minuten”, ze krijgen veel meer plezier van seks dan degenen die niet op zoek zijn naar bed in bed.

Deze relatie heeft mijn seksperceptie volledig veranderd. Ik gebeurd soms met een orgasme of niet? Wat is het verschil! Seks is geen manier om een ​​orgasme te viagra kopen bij drogist bereiken, maar het plezier dat we ervaren uit de aanwezigheid van je geliefde “.

Write a Message

Your email address will not be published.

Related Posts

Enter your keyword