0 Items - £0.00
0
  • No products in the cart.

Blog

Wetenschappers hebben de meest pijnloze manier van scheiding geformuleerd

Soms in relaties om te zijn voor degenen die gooien, nog moeilijker dan worden verlaten. Dit is een emotioneel complexe beslissing: deel te nemen aan de persoon die u respecteert en met wie u gevoelens hebt verbonden.

Hoe de traumaticity van een dergelijke situatie te minimaliseren?

Wetenschappers van de Amerikaanse Universiteit Brigham

Young University in Utah besloten om dit probleem te verkennen vanuit een wetenschappelijk oogpunt. Twee hoogleraren van de taalkunde, Alan Manning en Nicole Amara, ontdekte dat de minst pijnlijke voor een persoon slecht nieuws rechtstreeks zullen leren, in het bijzonder en niet uitstellen.

"Ik wil deelnemen aan jou" – Deze formulering kan te zwaar lijken, “zegt Dr Manning. – Maar ze is de meest rechtse. Start S "We moeten praten", Om een ​​persoon om slecht nieuws te bereiden, en dan schrijven over uw beslissing".

Wetenschappers geloven dat de aanscherping met specifieke kenmerken is de verkeerde manier om nieuws te dienen over afscheid. En directe formuleringen zullen een persoon die je gooi te helpen, begrijp je meteen. Het is als een koude douche, maar het werkt cialis bestellen voor.

Write a Message

Your email address will not be published.

Related Posts

Enter your keyword